Kubo Afbouw

Whatsapp ons

+31 (6) 82 35 77 47

Email direct

kuboafbouw@outlook.com

FAQ

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten? Bekijk hieronder veelgestelde vragen! Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beide vormen verschillen net wat van elkaar, dit is belangrijk om te onthouden.

Sausklaar: De muur is na afwerking klaar om gesaust te worden. De muur is egaal en vrij van oneffenheden. 

Behangklaar: Deze afwerking is iets minder vlak. Maar deze manier van afwerken leent zicht perfect om te behangen! 

Sausklaar is vaak wat duurder dan behangklaar omdat er meer tijd zit in het egaal krijgen van de muur. Vraag je je af wat het meest geschikt is voor jouw muur? Neem contact op en wij vertellen het u graag! 

Zelf stucen is uiteraard voordeliger dan dat u een vakman inhuurt. Vaak resulteert dit in 'goedkoop is duurkoop'. Geen ervaring met stucen zorgt er meestal voor dat het gewenste eindresultaat uitblijft. 

Ook is stucen fysiek zwaar werk en kan het zorgen voor vervelende blessures. Een stucadoor is dit gewend en houdt hier rekening mee.

Ja, dat kan. Waterdicht stucwerk is geschikt voor uw badkamer, keuken en ook buitenshuis. 

 

Stucen in de badkamer kan prima! Alleen werken we dan met cementgebonden stuc in natte ruimtes. Als er met grips gestuct wordt zal de douche omgeving betegeld moeten worden. 

Een offerte aanvragen bij ons is erg eenvoudig. Via de knop 'vraag een offerte aan' kunt u alle info achterlaten en dan komen wij zo snel als mogelijk bij u terug. Ook kunt ie bijv. bouwtekening uploaden.

Ja. Wij stucen traditionele stuc maar ook de moderne beton-, roest-, koper- en exidelook. 

Heb je een andere vraag? Neem contact op!

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je meer weten over wat wij doen, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!